Ministri Shaqiri takim online me SIGMA/OECD, temë e bisedës bashkëpunimi mes tyre

Bashkëpunimi mes MSHIA dhe SIGMA/OECD ishte tema kryesore e takimit të sotëm të realizuar online.

Në këtë takim morën pjesë: ministri për shoqëri informatike dhe administratë Jeton Shaqiri, shefi i SIGMA/OECD Gregor Virant, Dejvid Kalen Udhëheqës njësie në Drejtorinë për zgjerim dhe politikë fqinjësore në Komisionin Evropian, si dhe Ruzhica Andronikova, përfaqësuese e delegacionit të Bashkimit Evropian.

Pjesëmarrësit patën mundësinë të shkëmbejnë përvoja dhe sygjerime, dhe ofruan mbështetje dhe ndihmë për projektet që i drejton MSHIA në drejtim të profesionalizimit të administratës dhe dixhitalizimin.