‘Miss Serbia’ i shkon në konak biznesmenit kërçovar, bëjnë bashkë shqiponjën

‘Miss Serbia’, Irina Jovanka ka qenë e ftuar në Zvicër vetëm pak ditë më parë ndërkohë që gjatë qëndrimit atje ajo ka vizituar edhe ‘Shisha Palace’, lokal shumë i famshëm atje i biznesmenit kërçovar Fatmit Mehmedi. Pas qëndrimit aty, bukuroshja serbe dhe biznesmeni shqiptarë duket se nuk e kanë pasur aspak problem që të bëjnë edhe shqiponjën bashkë ndërkohë që foton të shpërndajnë dhe në rrjetet sociale…