Muça: Parku i Sarajit, më i bukur me biçikleta dhe trotinet!

Drejtori i NP ‘Parqe dhe gjelbërime’ Ardijan Muça përmes imazheve promovon bukuritë e Shkupit.

Drejtori Muça sot zgjodhi të promovojë gjelbërimin në parkun e Sarajit, që është realizuar falë punës së palodhshme të ndërmarrjes të cilën ai e drejton.

Postimi i plotë:Shkupi i gjelbëruar dmth kjo 🌳🚴🚴‍♀️ – Parku i Sarajit, më i bukur me biçikleta dhe trotinet! ❤️