Musli Kuqi & Vedat Kastrati Putpori 2021

 

Dy artistet shumë të dashur për publikun shqiptar kanë bashkuar forcat për një super projekt muzikor.
Musli Kuqi dhe Vedat Kastrati sapo kanë lansuar Potpurin me te re. Ky projekt u punua nga Albrim Llapqeva-Alg Studio dhe Saksafon – Eroll Kryeziu.