Nëna turke djeg djepin me të cilin i përkundi fëmijë, pasi u ritën, u larguan nga unë

Një nënë nga Turqia e djeg djepin me të cilin i ka përkundur fëmijët e saj, a thua vallë PSE?

➡️ Tregon nëna nga Turqia:
“Pranë këtij djepi kam kaluar shumë kohë dhe shumë netë pa gjumë, duke u kujdesur që fëmijët e mi të jenë të qetë dhe të flejnë rahat.
Mirëpo fëmijët e mi pasiqë u ritën, u larguan nga unë, nuk më kërkojnë më, nuk më pyesin për hallet e mia, thjesht e harruan NËNËN e tyre.

➡️ Vëllezër dhe motra asnjëherë mos i haroni prindërit, anjëherë mos i leni të vetmuar dhe asnjëherë mos haroni se çka kan flijuar ato, për neve prej se na kan lindur e derisa na kan ritur….

➡️ Dashuria dhe perkujdesi ndaj tyre është AMMANET nga Zoti i madhëruar dhe i dërguari i Tij.