Pas aksionit të kordinuar personalisht nga Zaev, Mijalkov u shfaq si kërpudha pas shiut

Pasi ndërmori veprime konkrete të koordinuara personalisht nga vet ai si kryeministër Zoran Zaev, ish-drejtori i DSK-së dhe kushëriri i parë i Gruevskit, Saso Mijalkov, u vendos në një pozitë të shurdhër për t’u dashur t’u dorëzohej autoriteteve hetuese.

Ai thjesht nuk kishte zgjidhje. Dhe për justifikimin e tij se ai ishte i infektuar dhe i izoluar. Me këtë hap, Zoran Zaev në fakt shpëton të gjithë ata që janë sulmuar nga publiku për dy ditët e fundit.

“Pas veprimit të ndërmarrë, unë jam duke shpallur rezultat konkret nga i cili kemi një sukses të dukshëm se Sasho Mijalkov raportoi në Prokurorinë për Krimin e Organizuar dhe arrestimi i tij shtëpiak u sigurua! Institucionet morën të gjitha masat e rregullta dhe të jashtëzakonshme në lidhje me arratisjen e tij. Koordinimi midis të gjitha institucioneve me të gjitha aktivitetet e ndërmarra në 40 orët e fundit ka dhënë rezultate. Drejtësia është e garantuar, do të ketë gjithnjë e më shpesh, shkroi ai.