Policia mbrëmë arreston 56 vjeçarin A.E. nga Tearca

Mbrëmë (11-mars) rreth orës 01 e 45 minuta në rrugën ,,Boris Kidriç” në Tetovë, pjestarët e policisë nga Sektori i punëve të brendshme Tetovë, e kanë privuar nga liria 56-vjeçarin A.E. nga Tearca e Tetovës, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij është gjetur heroinë.I njëjti është mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, dhe pas zbardhjes dhe dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tij do të përgatitet parashtresë adekuate penale.