Premierë/”N’kurriz” super projekti i ri nga ArtiBalmain (Video)

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës shqiptare është Leart Bytyqi apo i njohur ndryshe me emrin artistk Artibalmain. Artibalmain sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “N’kurriz” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Artibalmain e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Artibalmani është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Përndryshe artisti në fjal zotron dhe studjon e ti muzikore. Plutosounds është shtepia ku do lansoj hitet e rradhës.