Premierë/”Qajin kur ta pish”, projekti i ri muzikor nga Bekim Ibrahimi (Video)

Stina e pranverës është stin e nxeht mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje ndër artistët me zërin si kristal i qmuar pa dyshim është Bekim Ibrahimi. Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar në koncerte, dasma e ahengje familjare në gjithë botë aty ku frymohet dhe këndohet Shqip. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Bekim Ibrahimi të jetë një nga këngëtarët më të kërkuar. Kënga e re nga Bekim Ibrahimi mban titullin ” Qajin kur ta pish” kënge kjo që menjëher pas lansimit në YouTube ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive . Përndryshe gjitha projektet nga Bekim Ibrahimi mund ti shikoni dhe tek Melody TV.