Projekti ” Shqiptar në Amerikë” nga Sadi Ukaj super sukses

“Faleminderit të gjithëve me zemër”-Kjo është ajo që artisti Sadi Ukaj thotë me plot zemër në një video të shkurtër. Ky falenderim vjen pasi këngëtari sapo ka sjellë një super projekt me titull ” Shqiptar në Amerikë” një këngë që ka nisur që në fillom të pritet mjaft mirë. Kënga ka dhe një super klip përshtatur me këngën realizuar në Amerikë nga “Eagle Eye Photography”. Kënga vërtet është e bukur dhe tregon jetën e artistit i cili jeton në Amerikë si një shqiptar me zakone e tradita që kurrë nuk i harron.