Renova – Pelisteri luhet në stadiumin pranë FFM-së

Renova në kuadër të xhiros së 9-të në Ligëne Parë të Futbollit të Maqedonisë së Veriut do të pret Pelisterin. Mirëpo kjo ndeshje nuk do të luhet në stadiumin e qytetit të Tetovës për shkak të punimeve dhe e njejta është zhvendosur të luhet në Shkup në stadiumin pranë Federatës së Futbollit të Maqedonisë së Veriut.

Takimi Renova – Pelisteri luhet të dielën nga ora 14:30. /Sportmania/