Rifat Haziri lanson projektin e ri (Video)

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Rifat Haziri quhet këngëtari i cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare. Rifati sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Dashnin e kem hala” . Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Rifati e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Rifati është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.