Ronaldo mban në dorë Rolexin më të shtrenjtë në qarkullim

Cristiano Ronaldo mbetet njeriu i rekordeve, brenda dhe jashtë fushave të blerta.

I jashtëzakonshëm për cilësitë e tij si futbollit, por edhe për shpenzimet. Makinat dhe orët e shtrenjta janë pasionet e tij.

Në dorë mban gjithmonë një një send me vlerë të paimagjinueshme, të mbushur me diamante.

Një nga orët e veçanta të CR7 është edhe Rolexi më i kushtueshëm në qarkullim.

Një GMT-Master me ar të bardhë, i mbuluar me diamantë. Vlera e saj është 442 100 euro. Edhe Georgina është e fiksuar pas orës pasi në disa paraqitje është parë me orë në dorë.