Rrjeti i marketeve ‘Molla’ në Gjermani, iu sjellë më pranë vendlindjes

Rrjeti i marketeve të suksesshme ‘Molla’, me pikat e tij në Gjermani, i cili ofron produkte 100% kosovare, duke sjellë kështu vendlindjen më afër për të gjithë diasporën shqiptare, falënderon dhe uron të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët besnikë me rastin e festave të fundvitit.

Duke sjellë nostalgjinë dhe shijen e vendlindjes përmes produkteve të shumta vendore për mërgimtarët shqiptarë të cilët jetojnë në Gjermani, rrjeti i marketeve ‘Molla’ me pronar biznesmenin dhe humanistin e njohur kosovar, Ilir Sinani, në bashkëpunim me kompanitë prodhuese të produkteve ushqimore në Kosovë, është njëri ndër distributorët kryesorë të këtyre produkteve në Gjermani, që në mënyrë shumë të suksesshme vazhdon të bëjë promovimin dhe ekspozimin e ushqimit cilësor kosovar për gjithë diasporën shqiptare në Gjermani dhe jo vetëm, duke filluar nga produktet bazë e deri te produktet e mishit të freskët me prejardhje 100% kosovare.

Përveç shijes së bukur për vendlindjen të cilën e sjellë me rrjetin marketeve ‘Molla’ në Gjermani, pronari Ilir Sinani, i njohur edhe si një njeri me zemër të gjerë prej humanisti, ka zgjedhur rrugën më të drejtë dhe më të shpejtë, që përmes biznesit të tij, t’u dalë në ndihmë edhe bizneseve kosovare që t’i plasojnë më lehtë produktet e tyre ushqimore në tregun e gjerë gjerman, dhe në të njëjtën kohë ka arritur të punësojë edhe shumë punëtorë kosovarë që jetojnë në diasporë.

Në shenjë respekti e mirënjohjeje për të gjithë klientët dhe bashkëpunëtorët e shumtë biznesor, për bashkëpunimin e sinqertë dhe besnikërinë e tyre gjatë këtyre viteve, rrjeti i marketeve ‘Molla’ në Munhen të Gjermanisë dhe posaçërisht pronari Ilir Sinani, falënderon dhe uron të gjithë me rastin e festave të fundvitit, duke premtuar që rrjeti i marketeve ‘Molla’ do të vazhdojë të zgjerohet, dhe do të jetë gjithmonë pranë jush me produktet e ushqimit cilësor, që ju ta ndjeni vendlindjen gjithmonë e më pranë.
Instagram @mollamarkt