Sadik Ukaj nuk ndalet, vjen me ‘Nusja’

Pas shumë projekteve të realizuara, këngëtari shqiptarë që jeton në SHBA ka publikuar edhe videoprojektin e rradhës të cilin e ka titulluar ‘Nusja’, një këngë e finalizuar edhe me videoklip në të cilin këngëtari vjen me një projekt mirë të përfunduar për mbështetësit e tij. Ndonëse jeton në SHBA, Sadik Ukaj nuk harron asnjëherë publikun shqiptarë duke i sjellë këngë dhe projekte të bukura.