SASHK-u të dielën vendos nëse do të ketë grevë

Sindikata për Arsim, Shkencë dhe Kulturë të dielën do të kumtojë vendimin përfundimtar nëse viti i ri shkollor do të fillojë më 2 shtator apo do të mbajnë grevën e paralajmëruar.

Kreu i Sindikatës Jakim Nedelkov ka thënë se nëse nuk do ketë marrëveshje me Qeverinë, do të mbajnë grevë të përgjithshme dhe jo vetëm një ditore siç e kanë paralajmëruar për me 2 shtator.

Sindikata e punonjësve të arsimit kërkon rritjen e pagave për 25% dhe jo 5% siç kanë njoftuar autoritetet vendore. Ndërkohë grevën e paralajmëruar nga Sindikata e ka mbështetur Aleanca për Shqiptarët.

2 Comments on “SASHK-u të dielën vendos nëse do të ketë grevë”

  1. I have observed that in the world the present day, video games include the latest craze with kids of all ages. Many times it may be out of the question to drag the kids away from the games. If you want the very best of both worlds, there are numerous educational games for kids. Interesting post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.