Selami: Punohet në ndërtimin e rrugës që lidh fshatrat Cerovë dhe Simnicë të Gostivarit!

“Edhe një projekt në rajonin e Pollogut po jep frytë !
🚧Punohet në ndërtimin e rrugës që lidh fshatrat Cerovë dhe Simnicë të Gostivarit!
📍Rruga me gjatësi prej 3.084 metra dhe gjërësi prej 3.5 metra , shuma e projektit është afër 20 milion denar,
✅Projekt i finansuar nga Agjencia për mbështetjefinansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe Qendra për zhvillim të rajonit planor të Pollogut dhe Komuna e Gostivarit !

✅Zhvillojmë vendet rurale!” – thotë Selami

Për më shumë ndiq linkun:

Edhe një projekt në rajonin e Pollogut po jep frytë !🚧Punohet në ndërtimin e rrugës që lidh fshatrat Cerovë dhe Simnicë…

Публикувахте от Abdul-Selam Selami в Петък, 22 май 2020 г.