Shfaqen pas një kohe bashkë, Zaev dhe Shekerinska

Për herë të parë pas fjalëve se ka mosmarrveshje mes tyre, shfaqen në publik bashkë kryeministri Zaev dhe ministrja e mbrojtjes Shekerinska, me rastin e homazheve për Ditën e Evropës tek varezat në Butel.