Shkon të lindë, gruaja zbulon dashnoren e burrit në të njëjtin spital duke sjelljë në jetë një fëmijë

Gruaja zbulon tradhëtinë e burrit, shkon të lindë në spital, përballet me dashnoren shtatzën Një grua ka zbuluar tradhëtinë e bashkëshortit të saj në spitali pasi shkoi të lindte.

Aty gjeti edhe dashnoren e të shoqit duke lindur. Të dyja ndodheshin në të njëjtin repart. Një nga gjinkologet ka filmuar momentin kur gruaja është përballur me të shoqin dhe kjo video po bën xhiron e rrjetit.

“Kur nëna në prag të lindjes zbulon se dashnorja e të shoqit po lind në të njëjtin repart”, ka shkruar gjinekologia krahas videos.