Shqiptari niset me pushime, një fëmijë e fut në bagazhin e makinës

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur sot në Pogradec.

Një familje që ishte nisur me pushime, fëmijën e vogël e kishte futur në bagazhin e makinës

Policia e ka pikasur këtë makinë dhe e ka ndaluar.

Efektivi ka detyruar prindërit për të nxjerrë fëmijën nga bagazhi dhe më pas i ka lejuar që të vijojnë udhëtimin.

Ngjarja është filmuar ditën e sotme nga Harta Dixhitale e Aksidenteve Rrugore e cila shkruan: Shikojeni dhe gjykojeni vetë këtë video të xhiruar sot në Pogradec…! Polici detyron të nxjerrë fëmijën nga bagazhi.

https://www.facebook.com/watch/?t=0&v=609692926352651