Si ndryshoi totalisht bulevardi industrial në Tetovë (Foto)

Një ndryshim total për të mirë ka pësuar bulevardi industrial në Tetovë më saktësisht nga rreth-rrotullimi tek Vero e deri tek rruga në afërsi të Kazermës.

Ndërtimi i rrugës në këtë pjesë ka bërë ndryshim total të pamjes së qytetit duke marrë kahje ndryshe dhe nga pamjet që sjellim se si ka qenë dhe si është tash duket dallimi shumë i madh.

https://www.facebook.com/teutaarifiofficial/photos/a.956662221041331/5809710129069825