Suksesi i kreut të FFM-së Sejdini u tregua dhe sonte në përballjen me Gjeorgjinë (Video)

Sonte skuadra e Maqedonisë së Veriut në futboll ka mundur skuadrën e Gjeorgjisë duke u skualifikuar kështu në Europian e me këtë rast një pjesë bukur e madhe e suksesit i dedikohet edhe kreut të FFM-së Muamed Sejdini i cili tashmë një kohë ka në dorë federatën e cila meret me organizimin e të gjithë procesit në futboll.

Kështu që gjithë suksesi në këtë fushë të futbollit mund të thuhet se na edhe vulën e tij si drejtues i FFM-së. Përndryshe edhe Qeveria në seancën e sotme ka vendosur që të shpërblejë të gjithë futbollistët me nga 10 mijë euro për suksesin e treguar kundër Gjeorgjisë.