Drama e Jeton Nezirajt, ndër përkthimet më të mira në maqedonisht

“Ballkan Bordelo” nga Jeton Neziraj, është njëra nga tri veprat e autorëve ballkanikë që është përzgjedhur për botim në gjuhën maqedonase. Përkthimin e kësaj drame...
Home Tags Dj twin gent

Dj twin gent

Dj Twin Gent: Në Shqipëri DJ nuk vlerësohen; Ja pse ftojnë më shumë këngëtarë në lounge dhe klube nate!

– DJ Twin Gent, çfarë do të doje të ndryshoje në muzikë? -Eh, them e e nisëm mirë me këtë pyetje vetëm se kam shumë...

Must Read

Ernesti së shpejti do bëj ‘boom’ në botën e grimit, ja si

Ai është një nga artistët e grimit, ndër më të njohurit në botë. Fjala është për shqiptarin Ernest.mua, i cili po krijon brendin e tij,...

Interes ndërkombëtar për “Melian”, brande të tjera spanjolle kërkojnë të vijnë në “San Pietro Resort”

Hoteli me 5 yje “Melia” Durrës në Gjirin e Lalzit, ka ndryshuar së fundmi këndvështrimin si nga ana e tour-operatorëve por ashtu edhe të...