Vlerësim i jashtëzakonshëm nga qytetarët për kryetarin Nik Gjeloshaj

Në anketën e fundit nga kompania De facto, e cila merret me anketat dhe me rezultate profesionale dhe përfundime shumë valide, ka dhënë notën e qytetarëve, për kryetarin e Tuzit, Nik Gjeloshaj.

Këtë rezultat të jashtëzakonshëm, ku të gjithë të anketuarit, me 65.8% e vlerësojnë kujdesin e z. Gjeloshaj, ai këtë e ka vlerësuar shumë, madje e ka quajtur: Fitorja më madhe për mua.

Ja postimi i z. Gjeloshaj në rrjetin social:

Qytetari vlerëson punën!
Punën e kryetarit të Komunës e mbështesin 92.4% të përkrahësve të Forumit Shqiptar.
Në përgjithësi, 65.8% të anketuarve mendojnë se kryetari dhe Komuna kujdeset për të gjithë qytetarët e saj.
Kjo është fitorja më madhe për mua!
NGJ