Vlora Kastrati Shala në Kosovë për vizitë por dhe për projekte te reja

Kemi parë artisten në studion e reja të mjreshtrit Florent Boshnjaku e ku si duket po gatuhet ndonjë hit. Po flasim për këngëtaren Vlora Kastrati Shala e cila ndodhet këto ditë me familjes e saj të bukur në Kosovë e ku ka përfituar nga rasti që të rregjistrojë dhe një këngë. Mësojmë se kënga e re që pritet të vijë me klip do të jetë mjaft e bukur dhe me plot ritëm. Ne jemi në pritje të këtij projekti muzikor ku vjen me video brenda dy javëve e ku ka muzikë nga Florenti e teksti shkruar nga Ramazan Çeka e kënduar me zërin e ëmbël të Vlorës natyrisht se do të jetë një super projekt.