Vokal i jashtëzakonshëm, ja si këndon Vesa Bytyqi

Skenes kosovar ju shtua edhe një këngëtare e re, ajo është Vesa Bytyqi që ka një zë menankolik !

Këngëtarja kosovare Vesa Bytyqi ka publikuar një kover i cili tani më është pritur mjaftë mirë nga publiku, Vesa ka trashigim këtë talent nga familja .

Poashtu këtë projekt Vesa e ka publikuar në kanalin e saj zyrtarë të cilin e ka hapur tash dhe pritet që të publikojë aty dhe projektet e rradhës.

Ndryshe, këngëtarja e cila njihet për vokalin e saj premtues së shpejti do të sjellë një super projekt që eshtê duke u punuar ne njerëz të fuqishëm të industrisë muzikore.