Vrasja e nënës së re në Greqi, një nga autorët foli shqip

Të tjera detaje zbulohen nga krimi që tronditi Greqinë, vrasja e nënës së re. Policia greke ka bërë të ditur se piloti dhe specialistë kanë deshifruar gjuhën e folur nga një nga tre kriminelët, pak para se të largoheshin nga vila në Glika Nera, Atikë.

Sipas policisë, megjithëse flisnin mjaft mirë greqisht, një prej tyre ka thënë një fjali në gjuhën shqipe. Gjithashtu, shenja ADN nga këpucë janë gjetur në vendin e krimit, ndërsa policia greke ka lejuar të publikohet se janë shumë afër identifikimit të të paktën një nga tre kriminelët.

Vjedhja me vrasjen e egër të nënës 20-