Vriten gjashtë persona në një festë ditëlindjeje

Një person i armatosur qëlloi për vdekje gjashtë vetë dhe pastaj veten në një festw ditëlindjeje në Colorado Springs të dielën, tha policia amerikane.

Të shtënat ndodhën në një park shtëpie ku familjet ishin mbledhur në një rimorkio për të festuar.

“I dyshuari, një i dashur i një prej viktimave femra, u largua me makinë për në banesë, eci brenda dhe filloi të qëllojë njerëzit në mbrëmje para se të merrte jetën e tij”, tha Departamenti i Policisë i Colorado Springs.

Motivi i sulmit nuk dihet.

Viktimat ishin të gjithë të rritur, por një numër i fëmijëve ishin të pranishëm në rimorkio në atë kohë.

Identitetet e viktimave dhe sulmuesit nuk dihen ende.

“Ky akt i tmerrshëm ka rezultuar në vdekjen e gjashtë viktimave të rritura. Fëmijët në rimorkio nuk ishin të lënduar nga i dyshuari dhe tani janë me të afërmit”, tha policia lokale.