Windows 10, 2019 tani është i disponueshëm për testuesit

Përditësimi më i ri i Microsoft do të quhet ‘përditësimi i nëntorit të 2019.”

Kompania edhe më herët ka thënë që ky përditësim nuk është diçka e madhe.

Fokusimi kryesor i këtij përditësimi është në përditësimin dhe përmirësimin e performancës dhe në përmirësimin e cilësisë, raporton “The Verge”.