Lifestyle

Të gjitha

Në zemrën e dashuruar nuk gjen vend për t’u grindur

Ashtu si hekuri në zjarr që merr cilësinë e nxehtësisëNjë zemër që gjithnjë lutet, bëhet Pasqyrë e GjithësisëNë zemrën e dashuruar nuk gjen vend për t’u grindurAsaj s’i duhen mendimet …

Kuzhinë

Të gjitha

Patatet në furrë me limon dhe rozmarinë

Shija e patateve të pjekura mund të përmirësohet dhe pasurohet me erëza të ndryshme siç janë trumza dhe rozmarina. Patatet e pjekura janë një element i rëndësishëm i shumë prej …

sport

të gjitha

Ferit Keta më 17 prill ndeshet në Tetovë ndaj Slavica Simeunoviç

Bokseri i njohur shqiptarë Ferit Keta, dhe njëherit vëllau i dy kampionëve të njohur në mbarë botën Ismail dhe Gjetan Keta do të ndeshet në Tetovë më 17 prill. Ashtu …

teknologji

të gjitha

Instagrami kërkon falje për një gabim në “hashtag”

Instagrami ka kërkuar falje pas një gabimi me algoritmin e tij për të promovuar përmbajtjen dietale tek përdoruesit me çrregullime në stomak. Ky algoritëm kishte për qëllim rekomandimin automatik të …